Ga naar de inhoud

Goochelaar: mijn shows

Goochelaar

Goochelaar op maat

Geef mij de leeftijdsgroep en ik maak een voorstelling op maat! Overigens, goochelen voor volwassenen doe ik ook. Daar heb ik een aparte site voor. Zie goochelaar.opjouwlocatie.nl.

Hoe ik dat doe? Dat is een goocheltruc op zichzelf 😉

Door jarenlange ervaring weet ik heel goed wat er in de goochelwereld te krijgen is voor elke leeftijd.

Bovendien ben ik niet alleen al tientallen jaren professioneel kinderentertainer, maar ook gediplomeerd sociaal pedagogisch werker. Ik weet als geen ander wat er bij elke doelgroep past en kan.

Goochelaar voor de allerkleinsten (4 – 7 jaar)

Goochelaar
Goochelaar

Goochelen voor de allerkleinsten. Superleuk om te doen. Ik heb veel ervaring met deze doelgroep, en ik zorg voor een onvergetelijke show. Geen enge, griezelige trucs. Nee, deze shows zijn gericht op grappen en verwonderen. Zo laat ik de kleinsten kennismaken met enkel van mijn huisdieren. Bijvoorbeeld Donald, de eend. Of Bello, mijn trouwe hond. Hij maakt allerlei grappen vanuit zijn mand. En natuurlijk vraag ik regelmatig of er iemand kan helpen. Succes gegarandeerd!

Goochelaar voor ‘de groten’  (8 – 12 jaar)

Voor deze doelgroep maak ik het wat spannender. Natuurlijk zit de show nog steeds vol humor, maar we gaan nu ook plezier maken met gedachten lezen en mentalisme. Of wat dacht je van de Rubiks Cube die ik meegenomen heb. Daar zullen ze toch echt even over na moeten denken. Een superleuke show, vol magie en lol!

Goochelen voor kinderen op iedere locatie

Zoals ik al eerder schreef: het is geen enkel probleem om een show op maat te maken. Ik ben geen goochelaar die een standaard programma afspeelt, maar ik vind het leuk om de shows naadloos te laten aansluiten op de doelgroep. En indien gewenst, in samenspraak met jullie. Bel of mail me met jullie vraag, voorstel of ideeën en ik maak een onvergetelijke show voor jullie!

Ben je op zoek naar een show voor op grotere (commerciële) locaties? Surf dan naar kidsgoochelaar.nl!

Goochelen voor kinderen in een thema? Dat kan ook!

In thema goochelen is geen enkel probleem. Een sinterklaasthema? Of juist kerstmis? Piraten of circusthema?  Ook heb ik speciale Halloween shows, zowel voor de kleinsten (4-7 jaar) als de groten (8-12 jaar). Ik kan het allemaal verzorgen, met fantastische kindermagie die ook echt met het thema te maken heeft. Ik heb zo’n enorm groot aantal aan kindertrucs tot mijn beschikking, dat nagenoeg alles mogelijk is. Bel of mail me gewoon even, dan kunnen we samen overleggen. Ik zie je reactie graag tegemoet!