Online goochelshow

Live of semi-live online show

Online goochelshow

Er zijn situaties te bedenken waarbij je graag een superleuke kindergoochelshow op jouw locatie zou willen hebben, maar dat het simpelweg niet haalbaar is vanwege bijvoorbeeld covid-19 (of een andere reden). Alhoewel ik geheel corona-proof kan spelen, heb ik nu ook streaming mogelijkheden: digitale goochelshows!

Kindergoochelaar op jouw locatie, maar dan digitaal.

Ik speel de show in mijn goochelstudio. Precies dezelfde show die je normaal gesproken op jouw locatie zou krijgen. De show is, via een geheime link, alleen voor jullie te bekijken.

Zo kan de show overal waar een internetverbinding is worden bekeken.

Online goochelshow

Natuurlijk nog steeds live, interactief en net zo betoverend!

De goochelshow is realtime (live), en wordt enkel voor jullie gespeeld. Indien gewenst kunnen de toeschouwers reageren met geluid en/of bewegingen zoals zwaaien en knikken. Hierdoor blijven de voorstellingen interactief.

Haarscherp en glashelder. Een onvergetelijke goochelshow op afstand.

Dankzij mijn 4k camera en uitstekende microfoons ben ik haarfijn te zien en spat zuiver te beluisteren.

Wat is er nodig?

Naast een computer met goede internetverbinding enkel een (gratis) streamingsoftwareprogramma zoals Zoom, Google hangouts, Skype enzovoort.

Supermakkelijk: semi-live!

Geen tijd of zin om te verdiepen in de benodigde streamingsoftware? Geen probleem! Ik kan ook via YouTube een live of ‘semi’-live voorstelling verzorgen. Zeer eenvoudig en plezier gegarandeerd!

Mail of bel voor een offerte of meer informatie!

Online goochelshow
Online goochelshow