kinderpartijtje: iets extra’s?

kinderpartijtje
Hoe doet ie dat?

Een kinderpartijtje om nooit meer te vergeten!

Wil je een nog leuker kinderfeestje maken? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Zo kan ik zorgen voor o.a.

  • Poppenkast
  • Ballonvouwen
  • Een vlooientheater
  • Grote ‘Oud-Hollandse’ (maar in een modern jasje) spellen
  • Verse popcorn ter plekke gemaakt
  • Heerlijke limonade uit een grappige limonade clown

Poppenkast op jouw kinderpartijtje

kinderpartijtje

Ik zorg voor de allerleukste, grappigste poppenkastvoorstelling. Vanuit een prachtig poppentheater speel ik de leukste verhalen. Met grote poppen, muziek en natuurlijk is de spraak ook versterkt. Enkel een poppenkastvoorstelling? Kijk dan eens op poppenkastthuis.nl!

Ballonvouwen

Ballonvouwen. Ieder kind vind het prachtig. Kijken hoe er van een simpele ballon een diertje of misschien wel een feesthoed wordt gevouwen. Voor iedereen is er een ballon in een mooie kleur naar keuze!

Vlooiencircus

kinderpartijtje

Wist je dat wij beschikken over één van de laatste vlooientheaters? Die kunnen we bij jou thuis laten zien. Wil je precies weten wat het is? Ik heb er een speciale site voor gemaakt. Kijk maar eens op hetvlooiencircus.nl.

Grote Oud-Hollandse spellen (in een moderne jas)

Een echte hit op kinderfeestjes. Spellen die stuk voor stuk een succes bij de kinderen. Allemaal op supergroot formaat. Ik heb bijvoorbeeld de spannende bibberspiraal (met licht en geluid), de gatenrace, vang de clown (ook met licht en geluid), het circuslabyrinth en de klassieker eendjes vissen. Als kers op de taart is een bingospel ook mogelijk. Een groot scherm met duidelijke cijfers, voor iedereen goed te volgen.

En natuurlijk zorg ik voor de prijsjes!

Heerlijke, koele limonade

Verse limonade uit de limonadeclown. De kinderen mogen zelf hun limonade ‘tappen’. Als er een bekertje gevuld wordt met een simpele druk op de knop, maakt de clown grappige geluiden en gaan de lampjes knipperen. Inclusief bekertjes en limonade.

Lekkere verse zoete popcorn

Ook kan ik een prachtige nostalgische popcornwagen meenemen. Ik maak ter plekke heerlijke verse popcorn. Natuurlijk inclusief lekkere Amerikaanse popcorn, puntzakken en servetten!

Ik denk graag met je mee!

Heb je nog andere wensen? Misschien wil je een hele bijzondere, digitale uitnodiging? Ook die kan ik voor je verzorgen. Of misschien zijn er bijzonderheden over de jarige die je graag mee wil nemen in de show. Dat is geen probleem. Bel of mail me gerust even. Tot snel!