Ga naar de inhoud

kinderpartijtje: iets extra’s?

kinderpartijtje
Hoe doet ie dat?

Een kinderpartijtje om nooit meer te vergeten!

Wil je een nog leuker kinderfeestje maken? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Zo kan ik zorgen voor o.a.

  • Poppenkast
  • Ballonvouwen
  • Een vlooientheater
  • Groot bingospel

Poppenkast op jouw kinderpartijtje

kinderpartijtje

Ik zorg voor de allerleukste, grappigste poppenkastvoorstelling. Vanuit een prachtig poppentheater speel ik de leukste verhalen. Met grote poppen, muziek en natuurlijk is de spraak ook versterkt. Enkel een poppenkastvoorstelling? Kijk dan eens op poppenkastthuis.nl!

Ballonvouwen

Ballonvouwen. Ieder kind vind het prachtig. Kijken hoe er van een simpele ballon een diertje of misschien wel een feesthoed wordt gevouwen. Voor iedereen is er een ballon in een mooie kleur naar keuze!

Vlooiencircus

kinderpartijtje

Wist je dat wij beschikken over één van de laatste vlooientheaters? Die kunnen we bij jou thuis laten zien. Wil je precies weten wat het is? Ik heb er een speciale site voor gemaakt. Kijk maar eens op hetvlooiencircus.nl.

Bingo! (met groot display)

Spannend en leuk: een bingospel. Een groot scherm met duidelijke cijfers, voor iedereen goed te volgen. Ook erg leuk als ‘wie is er aan de beurt om een cadeau te geven’ spel!

En natuurlijk zorg ik voor de prijsjes (voor de winnaar, de verliezer en iedereen er tussenin ;))!

Ik denk graag met je mee!

Heb je nog andere wensen? Misschien wil je een hele bijzondere, digitale uitnodiging? Ook die kan ik voor je verzorgen. Of misschien zijn er bijzonderheden over de jarige die je graag mee wil nemen in de show. Dat is geen probleem. Bel of mail me gerust even. Tot snel!

Wist je trouwens

Dat je ons ook heel eenvoudig kunt bereiken via Goochelaar.Show? Inderdaad, met .show op het einde. Lekker makkelijk om te onthouden!

Sinterklaasbezoek en kerstmanbezoek?

Ook dat kunnen we verzorgen. Wat dacht je van een online bezoek van Sinterklaas of de Kerstman, eventueel gecombineerd met een goochelshow? Onze partner SinterklaasBezoekOnline.nl en KerstmanBezoekOnline.nl maakt het mogelijk!